2 Март, 2018 05:15 2 925 0

Гризман: Много обичам Атлетико!

  • гризман-
  • атлетико мадрид-
  • обич-
  • фенове-
  • голове

"Понякога говоря глупости, но любовта ми остава", заяви французинът

Брилянтната форма на Антоан Гризман намери потвърждение с четирите му гола във вратата на Леганес, а само в последните два мача на Атлетико Мадрид французинът се разписа общо 7 пъти. След мача на "Wanda Metropolitano" той коментира предстоящото дерби с Барселона и отношенията си с феновете.

"Щастлив съм и от собственото си представяне, и от победата, която е най-важна. Сега ще отидем със самочувствие в Барселона и ще се опитаме да изиграем още един добър мач. Остават още 12 кръга и нашата цел е да постигнем само победи в тях. След това ще видим на кое място в класирането ще завършим", заяви Гризман.

"Трябва да се насладим на позитивния период, в който се намираме. От нас се иска да радваме привържениците и се стараем да го правим. Понякога може да греша извън терена с нещата, които казвам, но на самия терен не бъркам. Уважавам феновете, Симеоне и съотборниците ми, защото благодарение на тях съм играчът, който съм. Обичам Атлетико и го показвам винаги", сподели французинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА