7 Март, 2018 14:01 1 846 0

Емери: Все някога ще спечелим Шампионска лига

  • псж-
  • емери-
  • реал мадрид-
  • отпадане

Унай Емери най-вероятно ще бъде уволнен от ПСЖ

Отпадането от Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига вероятно ще означава, че Унай Емери няма да остане начело на Пари Сен Жермен през следващия сезон, но испанският специалист е убеден, че отборът се развива по възходяща линия и не е далеч денят, в който ще спечели турнира.

“И в двата мача с Реал имахме своите положения, от които не се възползвахме. Преди първата среща шансовете бяха 50:50, но резултатът в Мадрид реши много от нещата. Борихме до последно, но червеният картон на Верати и вторият гол унищожиха шансовете ни. Реал игра по-добре и спечели заслужено. Разочарованието е огромно, но сега трябва да разсъждаваме трезво и да анализираме причините за загубата”, заяви Емери на пресконференцията.

“Всички искат бързи резултати и триумф в Шампионската лига. Аз съм убеден, че проектът ПСЖ ще успее. Трябва да преодолеем разочарованието и да продължим напред. Рано или късно този отбор ще спечели турнира. Възможно е това да стане още през следващия сезон”, каза още бившият наставник на Севиля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА