1 519 8

Григор Димитров: Не съм в мир със себе си

"Не съм се научил да си почивам", призна българският тенисист

Иво Стойнев

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров призна, че все още не е достигнал върха на възможностите си. Той се готви за турнира в Индиън Уелс и даде интервю пред официалния сайт.

„Тялото ми започна да свиква с натоварванията. Вече съм по-последователен в действията си. Не мога да кажа обаче, че се намирам в мир със себе си. Аз съм само на 26 години. Това е война“, коментира Григор Димитров.

„Ако оставим шегата настрана, вече съм на позиция, в която съм длъжен да давам максимума от себе си. Както на корта, така и извън него. Когато играя се опитвам да се влагам до краен предел. Същото правя и по време на тренировките във фитнеса“, продължи Гришо.

„Исках да продължа инерцията от миналия сезон и затова започнах подготовката си по рано. Моята цел бе да се представя на ниво в Австралия. Мога да кажа, че резултатът е добър, но не е това, на което се надявах. Трябва да продължа да работя така и вярвам, че нещата ще се случат.

Може би хората около мен трябва да ме успокояват повече. Едно от най-важните неща, които научих през миналата година, е как да си почивам. Все още не съм достатъчно добър в това, но се старая да го постигна“, завърши Димитров.

САЩ


Още по темата

 • Ето с кого ще играе Григор в Индиън Уелс

  Ето с кого ще играе Григор в Индиън Уелс

  Испанецът Фернандо Вердаско ще бъде първият съперник на Григор Димитров на турнира в Индиън Уелс. Това стана факт, след като 34-годишният мадридчанин ...
  9.03.2018
  948
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  1 13:07  08.03.18
  Гришо, а само да знаеше, че и Волгин не е в мир с теб...
 • ох дришо
  Отговор
  2 13:09  08.03.18
  Никой от големите тенисисти не плещи толкова и не се обяснява, а нашия само това прави ??? Лесно е да избере да е бабоеб или тенисист !
 • Волгин
  Отговор
  3 14:52  08.03.18
  Ами почини си 20 години че ни омръзна от тебе сополанко
 • Ванчо 1
  Отговор
  4 15:13  08.03.18
  Ами почивай малко стига си я Помпил тая стара Чанта

 • обикновен Бг
  Отговор
  5 16:27  08.03.18
  Мъка ,мъка ,каква мъка се усеща тук !? Не може да почива момчето бе хора, по цял ден копа на нивата или на стругът в Кремиковци за 1000 на месец, мъъъка. Дайте НИЕ да му съберем по левче ,че ще вземе да си изкълчи раменцето. А пък и трудов стаж за пенсия да си събере. . Ама аз май Уеко се обърках, тука ставаше въпрос за Дришо тенисисчето от мУнако, момченцето с вълшебното раменце. Ааааа ,иСФинете грешката ми. И тоя беше от спасилите се '' бг ''. Ние тука все почиваме , я в цеха 12 часа, я в НОЙ 65 год., я в Кремиковци на 3 смени. То мУмченцето е право да се Уплаква, какво знаеме ние, не сме като него работохолици, и все работи тО момчето, я в мУнако, я в дубай ,я в лондон,я в сидни. Ама май не храни семейство с 1000лв, а горкото тО изкарва по няколко милиона. Мъка ,каква мъка има по мУнако и у нас.
 • 6 16:41  08.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 7 17:00  08.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 17:22  08.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай