Last news in Fakti

12 Март, 2018 15:03 2 436 3

Каранга "изгаря" за Вечното дерби?

  • каранга-
  • цска-
  • поведение-
  • разглеждане-
  • наказание-
  • пирин-
  • левски

Голмайсторът на ЦСКА отново се замеси в скандална ситуация

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга може да пропусне дербито с Левски заради наказание по видеозапис, пише "Меридиан Мач". Бразилският нападател на „червените“ провокира феновете на Пирин след трудната победа на столичани с 2:1 като гост вчера.

На телевизионните камери се видя как след края на двубоя Каранга си позволи с жест да покаже на феновете на тима от Благоевград, че им е отрязал главата, а това си беше чиста провокация от негова страна и обида към феновете на „орлетата“. Както е известно, бразилецът вкара победния гол за ЦСКА в добавеното време.

Каранга може да отнесе наказание от 1 мач и глоба в размер на 3000 лева. Санкцията е залегнала в член 22, ал. 2, точка Й. Предстои да разберем дали поведението му ще бъде разглеждано от Дисциплинарната комисия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Вул

    4 5 Отговор
    Ами накажете целият отбор на ЦСКА!!Извадете играчите,за да може оня зализания "лусион"от Разград отново да се фукляви,че ще са шампиони!Каранга с този жест изразява всеизвестната истина за куфарчетата с кинтите,които чакаха в съблекалнята на Пирин от същия зализан бизнесмен!Е този път късмета беше с червените,въпреки,че нищо не играха!Видяхте ли го Радуканов колко много беше разочарован,че изпускат авантата!!А "говедата в т.н.Изпълком само това и чакат!Ще го накажат,защото ще накаже и "Лефски"!Бая множко са 10/ДЕСЕТ/точици!Няма да има стигане!Е и к,во прайм?Трябва да се намери изход!Сега опитват
    колко е "дълбока водата"!Скоро не са били под обсада!Предполагам,че и това ще стане ако посмеят да го накажат!Провокация е когато покаже среден пръст или като Деле Али от Тотнъм със знака за мълчание към противниковите привърженици!А другото е "българско-разградска"простотия!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Грух грух

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Цар Вул":

    Тоя зализан шоколад трябва да го накажат не един а поне три мача!Във Франция за такъв жест френски играч го наказаха три мача.При нас нищо и шоколада си прави средни пръсти сече глави .Смешна работа това е.
  • 3 ГМО продукт

    0 1 Отговор
    Ловешкият Цирк пак е в София Винаги са ги закриляли власта и Бфс..