13 Март, 2018 16:04 2 409 3

Котарак ще предсказва мачовете в Русия (ВИДЕО)

  • котарак-
  • предсказване-
  • резултати-
  • световно първенство-
  • мондиал 2018

Ахил е глух и живее в Ермитажа

Белият котарак Ахил бе обявен официално за оракул на срещите от световното първенство по футбол в Русия от 14 юни до 15 юли. Синеокият глух котарак живее в Ермитажа в Санкт Петербург. Той ще предсказва кой отбор ще бъде победител в конкретен сблъсък, предпочитайки купичка с храна със знамето на някой от двата тима.

Ахил ще получи своя лична карта на запалянко за Мондиала. Документът ще бъде връчен тържествено на четириногия гадател, след като всички негови книжа били вече готови, пише "Блиц".

Котаракът прогнозира и срещи от Купата на конфедерациите миналото лято, записвайки 80% успех в предвижданията - 4 от 5 мача. Ахил позна и победата на Германия срещу Чили на финала. Собствениците на животното обясняват дарбата с вродената глухота на домашния любимец, което според тях изостря интуицията му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паток

    4 0 Отговор
    Сега ще разбия букитата! Давай Ахил!
  • 2 гост

    6 1 Отговор
    Тоя котарак първо има остър конюнктивит на лявото око и ако тия неграмотници го държат нелекуван , скоро може освен глух да стане и сляп , то от тая порода 95% са глухи по рождение , щото са събрани два рецесивни гена на бялата козина и на сините очи и няма нищо общо с албинос . А пък тоя номер с храната е толкова плитък , че даже не е смешен , всяка котка избира храна по миризмата ,която е неразличима за човек , освен ако не я храни редовно и знае какво предпочита , така че резултатите ги е познал тоя дето го храни !!!!
  • 3 Стига

    0 1 Отговор
    да е трезвен. Че то при всички тия пияници наоколо.