Last news in Fakti

13 Март, 2018 13:26 6 666 0

Трагедия! Футболист издъхна в Кюстендил

  • смърт-
  • мач-
  • футбол-
  • играч-
  • инфаркт

44-годишен мъж починал по време на квартално мачле

Любител футболист издъхна по време на мач между квартални отбори в Кюстендил. Нелепият инцидент става около 16 часа в неделя на частно игрище в квартал „Запад“ в областния град. Тогава по време на мач на един от играчите му прилошава.

„Става въпрос за 44-годишен мъж. Веднага неговите съотборници са позвънили на тел 112. Екип на спешен център е оказал първа помощ на мъжа, но малко по-късно той е починал в Спешното отделение на Кюстендилската болница. Най-вероятна причина за смъртта е масивен инфаркт“, коментира шефът на Спешния център, д-р Анелия Георгиева.

Това е втори случай на починал футболист в рамките на няколко месеца в Кюстендил. Предния път 28-годишно момче издъхна на самото футболни игрище пред погледите на своите съотборници. Отново причина за нелепата смърт се оказа инфаркт, припомня "Struma".

„Какво да ви кажем, събираме се на това частно игрище по около 12-14 човека. Разделяме се на отбори и така разпускаме от тежкото ежедневие. Спортуваме почти всеки ден, но ето че и спорта не е гаранция за дълголетие. Втори наш познат си отива без време“, коментираха футболисти от Кюстендил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА