14 Март, 2018 11:02 2 167 3

Григор Димитров: Чувствам се супер в Маями

  • димитров-
  • маями-
  • спомени-
  • тенис-
  • бердих

"Тук постигнах една от първите си големи победи", заяви българският тенисист

Следващото участие на Григор Димитров ще бъде на силния турнир в Маями следващата седмица. Българинът сподели, че обича това състезание и пази хубави спомени от Флорида. Четвъртият в света спомена за победата си над Томаш Бердих през 2012 г.: “Представих се много добре и постигнах една от първите си големи победи. Обичам турнира. Освен това имам много спомени, когато играх при младежите там на Orange Bowl.”

Григор всъщност няма особени успехи в Маями, припомня "Sportal". През 2012 г. е едно от най-добрите му представяния, когато побеждава Бердих в третия кръг, но губи от Янко Типсаревич на осминафиналите. След това три пъти поред отпада в третия кръг, но през 2016 г. стига до голяма победа над Анди Мъри, преди да загуби от Гаел Монфис на осминафиналите. Миналия сезон Димитров загуби първия си мач, след като отстъпи на аржентинеца Гуидо Пейя.

26-годишният хасковлия не е в най-добрата си форма, като допусна две загуби на старта в последните два турнира, на които участва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Ох Гриша,Гриша! Мъка.
  • 2 Гост

    0 1 Отговор
    Това са тактически загуби. Ако печели точки от тези турнири догодина ще трябва да защитава точките иначе ще спада в класацията. А сега са преценили, че и да губят в турнирите няма да пада в класацията.

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    To по твоята логика,като дойдат турнирите където има много точки да защитава и тактиката не сработи и се издъни,кво праим.Просто от мача с Дедо,малко се здуха,и формата му падна.Иначе всяка точка си е бонус,на всеки турнир на който няма да защитава точки.