Last news in Fakti

14 Март, 2018 16:55 2 974 6

Пирин извади видео с изцепките на Каранга

  • каранга-
  • изцепки-
  • поведение-
  • наказание-
  • пирин-
  • цска

Ръководството на Пирин разпространи официално становище по случая с Фернандо Каранга. Както е известно, нападателят на ЦСКА не получи наказание от Дисциплинарната комисия, припомня "Блиц".

Предлагаме ви без редакторска намеса написаното в официалния сайт на Пирин по темата:

"Уважаеми привърженици на футбола, уважаеми колеги от футболните клубове в Първа лига, ОФК Пирин ЕООД Благоевград категорично осъжда и възразява срещу липсата на наказание за състезателя на ПФК „ЦСКА-София“ – Луиш Да Силва Фернандо, за действията, провокациите и цялостно поведение по време на срещата от 25-ти кръг на Първа Лига, между ОФК Пирин и „ЦСКА- София“.

Въпреки изобилието от видео и снимков материал, състезателят от отбора гост първо бе оставен на терена във всички 94 минути, а впоследствие не бе дори порицан и наказан за поведението си спрямо съперникови състезатели и публика.

У нас буди огромно недоумение решението на делегата на мача, съдийския наблюдател и главния рефер, поведението на състезателя Луиш Да Силва Фернандо да бъде оставено извън протокола и доклада.

Цялостното мълчание около действията на състезателя на „ЦСКА-София“ са изключително обидни за нашия клуб и привърженици.

Нееднократно, комисии към БФС са се самосезирали в подобни случаи. Настояваме, това да бъде така и в посочения от нас конкретен момент.

Към настоящата си позиция прилагаме снимков и видео материал.

П.С. - Оставяме без коментар съдийството в двубоя. Вярваме, че от съдийската комисия и специалистите, които работят в нея и около нея, ще бъдат забелязани десетките брутални греши в ущърб на нашия клуб по време на въпросния двубой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мутра Микре

    9 3 Отговор
    Така ще е със тия припознавачи мафиоти!Реват против Лудогорец а те са най мутренския мафиотски комунистическия обор !
  • 3 мамооо

    4 1 Отговор
    това си е расизъм
  • 4 Мартин

    7 3 Отговор
    Литекс винаги са били съдийски отбор, тоя с готиният тен си изкара поне 3 червени картона в тоя мач, а не получи дори устна забележка - няма кво да говорим. Да закриват първенството и да пускат децата да играят по стадионите.
  • 5 1914

    6 3 Отговор
    Моля се най-накрая всичко свързано макар и косвено с тоя идиотски клуб да изчезне, и никога повече да не чуя за тях или производните им! Амин
  • 6 Нищо не се вижда

    2 1 Отговор
    Аз не видех нищо във видеото