Last news in Fakti

16 Март, 2018 12:58 1 563 0

Дешан "омекна" в решението си за Бензема

  • бензема-
  • дешан-
  • група-
  • решение-
  • мондиал 2018-
  • франция

Селекционерът на Франция може и да извика нападателя на Реал за Мондиал 2018

Селекционерът на френския национален треньор Дидие Дешан призна, че има шанс да повика нападателя на Реал (Мадрид) Карим Бензема за Световното първенство по футбол в Русия.

Дешан се бе отказал от звездата след проблемите му с правосъдието заради обвинение в изнудване, но сега даде знак, че може да размисли, пише "Блиц".

"Дали ще вземем Бензема в Русия? Не знам. Още не съм мислил върху състава генерално. Но много футболисти ще гледат Световното първенство по телевизията. И да ви кажа, ще бъдат повече от тези, които ще заминат с мен на Световното първенство. Имам избор в атаката. Освен това смятам, че и други играчи заслужават да бъдат огледани. Така че в момента нищо не мога да кажа като основи на състава за Световното", заяви Дешан преди контролите с Колумбия и Русия на 23 и 27 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА