20 Март, 2018 11:03 35 475 0

Шампионите катастрофираха тежко в Тексас (ВИДЕО)

  • сан антонио-
  • голдън стейт-
  • леброн джеймс

Голдън Стейт вкара рекордно малко точки срещу Сан Антонио и загуби Дреймонд Грийн

Шампионите катастрофираха тежко в Тексас (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Шампионът в НБА Голдън Стейт изигра един от най-слабите си мачове за последните 5 години и логично отстъпи със 75:89 пред Сан Антонио като гост. Това обаче не бе единствената неприятна новина за "войните", след като най-добрият защитник в тима Дреймонд Грийн напусна контузен през втората четвърт.

В негово отсъствие ЛаМаркъс Олдридж се възползва максимално и реализира 33 точки за Сан Антонио, като 18 от тях дойдоха в заключителната четвърт на двубоя. Въпреки това гостите не се дадоха без бой и макар да изоставаха с 16 точки в един момент от мача, в началото на последната четвърт поведоха с 63:61.

Тогава обаче дойдоха минутите на Олдридж, който сам изведе Сан Антонио до победата.

Пати Милс вкара 12 точки за победата на "шпорите", докато Дани Грийн остана с 11. За тима на Голдън Стейт, който бе без контузените звезди Стеф Къри, Клей Томпсън и Кевин Дюрант, най-резултатен бе новобранецът Куин Кук с 20 точки.

ЛеБрон Джеймс записа 16-ия си "трипъл-дабъл" за сезона при победата на Кливланд със 124:117 над Милуоки.

Шампионите катастрофираха тежко в Тексас (ВИДЕО)

ЛеБрон приключи срещата с 40 точки, 12 борби и 10 асистенции, като така неутрализира звездите на гостите Янис Антетокунбо и Крис Мидълтън, които отбелязаха 37 и 30 точки съответно.

Крилото Кевин Лав се завърна в игра за Кливланд, след като пропусна последните 21 мача на "кавалерите" заради счупване на ръката и реализира 18 точки за успеха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА