20 Март, 2018 12:08 37 820 4

Григор Димитров с тежък жребий в Маями и разбиващ анализ на играта му този сезон

  • григор димитров-
  • жребий-
  • маями-
  • анализ-
  • сезон-
  • тенис

"Очакваме тангото на българина.", казаха от "Tennismash"

Григор Димитров “изтегли” тежък жребий за тенис турнира от сериите “Мастърс” в Маями, въпреки че е поставен под номер 3 в основната схема. Евентуално на четвъртфиналите българинът може да срещне намиращия се в убийствена форма Хуан Мартин дел Потро, който срази Роджър Федерер на финала в Индиън Уелс и записа 11-а поредна победа през 2018 година, пише sportal.bg.
Като поставен сред първите четирима, Григор пропуска по право първи кръг на “Мастърс”-а, а първото му препятствие ще бъде победителят от двойката Мартон Фучович - Максимилиан Мартерер. След това, евентуално, хасковлията ще премери сили с Ришар Гаске (30-и в схемата), Жереми Шарди или квалификант.

Tочно преди началото на участието на Григор на турнира в Маями специализираното издание за тенис „Tennismash“ направи анализ на играта на Григор Димитров от началото на сезона.

Беше посочено, че представянето на българина през 2018-а не се е променило от последните години и прилича повече на стъпките на танца танго – две напред, една назад. Анализът показва и какъв трябва да бъде акцентът на Гришо.

„Победата му на финалите на АТР през 2017 година и изкачването до трето място в света бяха обещание за нещо повече от Димитров. Той обаче ни предостави много по-малко от очакваното. Участието на финал в Ротердам е най-доброто му постижение през тази година. Неочакваното отпадане на четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън от Кайл Едмънд беше последвано от последователните изненадващи загуби в първите му мачове на турнирите в Дубай (Малек Джазири) и Индиън Уелс (Фернандо Вердаско). Всичко това ни връща към познатото танго на кариерата на Димитров, където редува две крачки напред с една назад. Постояннството в представянето продължава да бъде основната цел, която трябва да постигне“, пише изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крив хой

    5 8 Отговор
    Майни го тоя.............гледа само келепира

    Коментиран от #3

  • 2 Змей

    1 2 Отговор
    Няма лек жлебий в тази игра. Давай пич смачкай ги.
  • 3 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Крив хой":

    Ти си гледай кривия. Не е нужно да коментираш успели българи.
  • 4 Хрис

    3 0 Отговор
    Григор е успял, богат и момче което здраво се труди. Не може да завиждате на успелите само защото вие не сте такива