21 Март, 2018 10:56 1 886 2

Гуардиола отваря каталунски ресторант в Манчестър

  • гуардиола-
  • ресторант-
  • англия-
  • манчестър-
  • каталунски-
  • готвач

Треньорът се захваща и с друг бизнес

Гуардиола отваря каталунски ресторант в Манчестър - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола има сериозни намерения да се задържи дълго в Северозападна Англия. Испанецът, който уверено води тима си към титла във Висшата лига, постоянно е спряган с подписване на нов дългосрочен договор. Освен това Гуардиола ще започне и бизнес в Англия, разкриха медиите в родината му.

Гуардиола, заедно с близките си приятели и колеги при „гражданите“ Чики Бегиристайн и Феран Сориано, ще инвестират в ресторант в града. Заведението ще носи името „Tasting“, а партньор на футболните специалисти ще бъде шеф Пако Перес.

Готвачът е сред най-известните в Испания, като притежава два ресторант, които са наградени с две звезди „Мишлен“. За да отворят ресторант в Манчестър Гуардиола и колегите му ще си партнират с местната фирма Fazenda, съобщи „Дневник“.

Нейният директор Томас Моние вече изрази задоволството си, че ще може да работи както с тримата футболни специалисти, така и с шеф Перес. „Ресторантът трябва да пренесе каталунската култура на Острова. В него ще предлагаме типични ястия от региона, както и отбрана селекция каталунски вина", съобщиха от екипа на Гуардиола. „Tasting“ ще разполага със 120 места на три етажа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 1 Отговор
    'Отваря'. 'Отравя' е друго.
  • 2 Ужас

    0 0 Отговор
    Отрови жителите на Манчестър...