Last news in Fakti

22 Март, 2018 13:48 2 066 0

Гризман решава бъдещето си преди Мондиала (ВИДЕО)

  • атлетико мадрид-
  • антоан гризман-
  • манчестър юнайтед

Нападателят на Атлетико (Мадрид) има оферти от Манчестър Юнайтед и Барса

Гризман решава бъдещето си преди Мондиала (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Нападателят на Атлетико (Мадрид) и на френския национален отбор по футбол Антоан Гризман ще реши въпроса с бъдещето си на клубно ниво преди финалите на Световното първенство в Русия през юни.

27-годишният Гризман, който има 23 гола и 13 асистенции в 38 мача за испанския отбор през този сезон, е следен от редица европейски грандове, сред които Манчестър Юнайтед и Барселона.

"Въпросът за бъдещето ми, дали оставам в Мадрид, или не, ще бъде решен до началото на Световното първенство. Искам всичко да бъде ясно и да пътувам за Русия с чиста глава. Не желая по време на Мондиала да се разсейвам с подобни неща", заяви нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА