23 Март, 2018 13:06 2 300 0

Златан скъса с Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

  • лос анджелис галакси-
  • златан ибрахимович-
  • манчестър юнайтед

Ибрахимович подписа за две години с Лос Анджелис Галакси

Златан скъса с Манчестър Юнайтед (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Шведският нападател Златан Ибрахимович е прекратил договора си с Манчестър Юнайтед, съобщава официалната страница на клуба. Според медиите в САЩ той е постигнал споразумение или дори вече е подписал договор с клуба от Мейджър лигата Лос Анджелис Галакси.

Договорът с Галакси е за 2 години и е на стойност 3 милиона долара. Очаква се той да бъде обявен до края на седмицата, съобщава телевизия ЕSPN.

36-годишният нападател пристигна в Манчестър Юнайтед през 2016-а година от Пари Сен Жермен, а към момента се възстановява от травма на коляното. Той е играл за последно ден след Коледа и едва тези дни започна пълноценни тренировки.

Златан скъса с Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

За времето в Юнайтед той има 53 мача и 29 гола. Шансовете за него да бъде неоспорим номер 1 в атака, а също така и предвид възрастта му, не са особено големи. Младият белгийски здравеняк Ромелу Лукаку пък тъкмо кара първия от петте си сезона по договор с Червените дяволи и се предполага, че ще получава шансове.

"Всеки в нашия клуб иска да благодари на Златан за неговия принос към резултатите на отбора от момента, в който пристигна. Желаем му успехи по-нататък, с каквото и да реши да се занимава, се казва в официалното съобщение на Манчестър Юнайтед.

С Юнайтед той има Лига Европа след спечелените трофеи, както и Купа на Лигата и Суперкупа на Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА