23 Март, 2018 16:17 3 091 0

Гарет Бейл: Горд съм със себе си

  • йън ръш-
  • реал мадрид-
  • гарет бейл-
  • уелс
Гарет Бейл: Горд съм със себе си - 1
Снимки: БТА/АР

Гарет Бейл се чувства горд, че е станал голмайстор номер 1 на националния отбор на Уелс за всички времена. Футболистът на Реал Мадрид отбеляза хеттрик при победата на "драконите" с 6:0 срещу Китай в контролна среща.

"Дори като дете не съм си мечтал да стана рекордьор по голове за Уелс. Това е огромна чест. Не съм си мислил за това. Наистина е невероятна чест и едно от най-хубавите неща, които съм постигал в моята кариера. От лична гледна точка много е хубаво да подобря този рекорд. Никога не бих го постигнал без помощта на моите съотборници", заяви Бейл след днешния двубой.

Гарет Бейл: Горд съм със себе си

Нападателят на Реал Мадрид вече има 29 попадения с екипа на Уелс, изпреварвайки с един гол легендарния Йън Ръш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА