23 Март, 2018 10:34 2 300 0

Иниеста: Предстои едно от най-важните решения в кариерата ми (ВИДЕО)

  • барселона-
  • андрес иниеста

Капитанът на Барселона все още не е решил дали да напусне клуба след края на сезона

Иниеста: Предстои едно от най-важните решения в кариерата ми (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста все още не е решил дали да напусне клуба след края на сезона.

33-годишният плеймейкър разкри миналата седмица за оферта от китайски клуб и си даде срок до края на април да реши дали да я приеме.

"Много мисли минават през главата ми, някои са по-ясни от други. Имам още няколко седмици да реша дали да остана в Барса и това ще бъде едно от най-важните решения в кариерата ми", каза Иниеста пред радио Кадена Сер.

Иниеста: Предстои едно от най-важните решения в кариерата ми (ВИДЕО)

Иниеста подписа през октомври договор с Барселона доживот и сам ще реши докога да носи синьо-червената фланелка. През този сезон Иниеста играе по-рядко заради контузии и след привличането на Филипе Коутиньо от Ливърпул.

"Вече съм на възраст, на която нещата се променят и се отварят врати, които ме вълнуват по различни причини. Ако си тръгна от Барса, то ще бъде защото не мога да дам най-доброто от себе си за клуба. Каквото и да избера, ще бъде трудно решение", каза още Иниеста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА