23 Март, 2018 12:30 2 514 0

Ману Нойер ще е готов за Световното (ВИДЕО)

  • мануел нойер-
  • байерн-
  • йоахим льов

Вратарят на Байерн Мюнхен не е играл в официален мач от септември 2017 г.

Ману Нойер ще е готов за Световното (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Селекционерът на германския национален отбор Йоахим Льов, обясни ситуацията с възстановяването на Мануел Нойер и Марио Гьотце.

Вратарят Байерн Мюнхен не е играл в официален мач от септември 2017 г., а полузащитникът Борусия Дортмунд пропусна 13 мача поради различни контузии.

Ману Нойер ще е готов за Световното (ВИДЕО)

"Мануел се възстановява абсолютно по график, сега е готов на 90 процента. Предполагам, че ще играе за Байерн през този сезон и ще бъде в състава за Световното първенство. Що се отнася до Гьотце, разговарях с него. Сега той не е във формата, от която имам нужда. В никакъв случай не трябва да го отписваме", заяви Йоахим Льов пред Bild.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА