23 Март, 2018 15:35 3 968 1

Съдят Ивайло Петев за половин милион евро

  • ивайло петев-
  • треньор-
  • кипър-
  • съд-
  • омония-
  • никозия

Българският треньор обвини Омония в черно тото

Съдят Ивайло Петев за половин милион евро - 1
Снимка: Twitter. AC Omonia Nicosia

Войната между ръководството на Омония (Никозия) и Ивайло Петев придобива огромни мащаби. Шефовете на 20-кратния шампион на Кипър са завели иск срещу българския треньор в размер на 576 хил. евро, съобщи адвокатът на клуба Йоргос Христофидис.

Един от най-известните юристи на Острова на Афродита сподели, че на толкова са били изчислени моралните щети, нанесени на клуба от страна на Петев. “Твърденията на Ивайло Петев са клеветнически и уронват престижа на Омония. Той атакува членове на администрацията. Вече сме предявили финансов иск в размер на 576 000 евро”, заяви Христофидис.

През 2013 година юристът представлява бившият национал на Кипър Янис Окакас по дело именно срещу Омония, което бе спечелено също за стотици хиляди евро, съобщи Спортал.

Българският треньор, който беше назначен за наставник на Омония, извади от състава трима футболисти по подозрения в уреждане на мачове. Те веднага отишли в полицията и завели жалба срещу него, твърдейки, че лъже. Петев беше уволнен от ръководството на Омония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото 5

    4 0 Отговор
    Явно не само футболистите са учасвали в ЧЕРНО ТОТО, ами цялото ръководство на Омония, затова защитават футболистите - щот инак ще разкажат цялата история, затова за земали и Петев - казали са "Бългърина няма да разбере схемата"