26 Март, 2018 11:58 1 177 2

Арда Туран скочи на бой на журналист

  • туран-
  • заплаха-
  • журналист-
  • бой-
  • доган

Пропадането на играча на Барселона продължава

Халфът на Истанбул Башакшехир Арда Туран си изпусна нервите и заплаши със саморазправа журналист. Турският национал побесня заради въпрос към съпругата му Аслихан Доган.

Арда и половинката му излизаха от ресторант в Истанбул, когато бяха посрещнати от няколко репортери, пише "Sportal". Един от тях се обърна към жена му с въпрос дали сватбата им не е била прекалено скромна. Аслихан направи жест, с който показа, че няма да отговори, но журналистът продължи да е настъпателен: "Арда ли ти забранява да говориш?", попита той и си навлече гнева на футболиста. "Дръж се по-уважително, ако не искаш да ти разбия главата", заплаши Туран.

Арда и Аслихан Доган са двойка от години, но едва наскоро сключиха брак. Техен кум бе президентът на Турция Реджеп Ердоган.

Туран все още е собственост на Барселона, но на "Камп Ноу" нямат нужда от него и го пратиха под наем в Истанбул Башакшехир, който се бори за титлата с грандовете Бешикташ, Галатасарай и Фенербахче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    2 4 Отговор
    Тоя от кон на магаре па и горделив фес
  • 2 Разбирач

    1 3 Отговор
    Има един лаф много стар !
    Вари го печи го Ц..... Си е Ц......