27 Март, 2018 15:04 2 419 2

Мъри разкри проблемите на националния ни тим

  • стоилов-
  • хубчев-
  • национален отбор-
  • проблеми-
  • качества-
  • българия-
  • казахстан

"Имаме твърде малко качествени играчи, които играят във водещи отбори в Европа", заяви наставникът на Казахстан

Българският селекционер на Казахстан Станимир Стоилов разкри в какво точно се състои проблемът на родния ни национален тим. Според него в Първа лига няма достатъчно добри български футболисти и всеки клуб трябва да се замисли върху развитието на младите си играчи. След загубата на възпитаниците му от „трикольорите” с 1:2 в унгарския град Фелчут Мъри заяви, че двата отбора са си поделили по едно полувреме.

“Добре е, че е мачът беше приятелски. Имаше емоции, имаше тръпка, като се изправиш срещу родината си. Поделихме си по едно полувреме. Мисля, че беше полезна проверка, особено за моя отбор. Ние не трябва да допускаме наивни грешки от статични положения. Ако трябва да съм честен, реалният резултат бе равен”, сподели Станимир Стоилов след мача.

„Честитих на отбора на Хубчев и им пожелах да спечелят Лигата на нациите. Контролите не са с такова значение. България е в тежка група с изравнени възможности на отборите. Има все още разлики между двата отбора. Ние се опитваме с повече организация и дисциплина, а може би и на емоции", продължи Мъри.

"Имаме твърде малко качествени играчи, които играят във водещи отбори в Европа. Затова и българските клубове прибягват към чужденци. Всеки клуб трябва да се замисли за развитието на младите си играчи. Всеки клуб за себе си трябва да реши, не може Хубчев и БФС да ги застави да работят”, завърши Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борисов

    1 0 Отговор
    Добро утро свате.Откри топлата вода.
  • 2 топка

    2 0 Отговор
    Умен бостанджия