29 Март, 2018 17:27 2 957 3

Коя е най-секси атлетката в света? (СНИМКИ)

  • шмид-
  • атлетка-
  • сексапил-
  • класация

18-годишната германка Алиса Шмид получи голямото признание

Леката атлетика може да бъде толкова красива! Германката Алиса Шмид бе обявена за най-секси атлетката в света от английските таблоиди „Сън” и „Дейли Телеграф”.

За първи път 19-годишната атлетка е описана като най-сексапилна в световен мащаб миналата година от американски блог, след като тя постоянно радва своите над 162 000 последователи с „Инстаграм” с горещи снимки.

Алиса Шмид е родена в Инголщад и започва кариерата си в СК Занд. Тя е печелила сребърен медал с щафетата на Германия на 4x400 метра от европейско първенство до 20 години, пише "Блиц".

Разочароващото за всички нейни фенове е, че тя си има приятел. Това е състезателят по кану Фреди Рихтер-Мендау. Двамата живеят заедно в Потсдам от януари, където тя се състезава за местния спортен клуб.

Greetings from Berlin 🇩🇪🏙💕#turi#berlin#travel

Публикация, споделена от 🎀 ᗩℓicα (@alicasmd) на Яну 10, 2018 в 10:56 PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Болт

    20 1 Отговор
    Yes!!! Каква щафета можем да направим заедно само ако знае.
  • 2 Кобрата

    3 0 Отговор
    Охх на дядаааа, малкото хубаво п.ти
    Много е хубава момата, дай Боже всеки му Амин!
  • 3 ДДД

    0 1 Отговор
    хубава е ама няма как на 19 години
    да си спортист и грозен
    вие не бяхте ли красиви на 19
    и без да сте спортисти?