Last news in Fakti

19 Април, 2018 11:55 1 681 0

Гол-красавец шокира Ювентус (ВИДЕО)

  • кротоне-
  • ювентус-
  • алекс сандро-
  • нванкво

Старата госпожа не успя да победи Кротоне

Интригата в битката за титлата в италианското първенство неочаквано се завърна след грешна стъпка на лидера Ювентус. Шампионите завършиха 1:1 при гостуването си на намиращия се в зоната на изпадащите Кротоне, а Наполи не пропусна да се възползва. Тимът от Неапол спечели с 4:2 след обрат в голово шоу срещу Удинезе у дома и се доближи на четири точки от първото място.

В неделя Ювентус и Наполи се изправят един срещу друг в ключов двубой в Торино.

Мачът в Кротоне започна по план за Ювентус. "Бианконерите" поведоха в 17-ата минута с попадение на Алекс Сандро. Левият бек отбеляза с глава след центриране от корнер на Дъглас Коща.

Попадението успокои шампионите, които заиграха прекалено спокойно. С оглед предстоящия сблъсък с Наполи Масимилиано Алегри даде шанс за изява на доста резерви и това се оказа неуспешен ход. В 65-ата минута гостите бяха наказани за лежерното си поведения след страхотен гол със задна ножица на Сими Нванкво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА