Last news in Fakti

19 Април, 2018 17:56 1 357 1

Бивш играч на ЦСКА съди клуба за милион евро

  • спрокел-
  • уефа-
  • лиценз-
  • плащане-
  • съд

Сивард Спрокел може да спре "червените" от участие в европейските клубни турнири

Стана ясно кой е бившият играч на ЦСКА, който си търси един милион евро от ЦСКА-София, тъй като "червените" претендират, че са наследник на фалиралия армейски клуб. Това е бившият защитник на армейците Сивард Спрокел. Информацията е на изданието "Voetbal International”, в която се твърди, че представителите на холандеца са се свързали с УЕФА и са обявили, че очакват плащане на пълната сума. Ако това не стане, ще поискат европейската централа да отнеме лиценза на отбора за Европа.

"Във финансов план, да играеш в България си е чист хазарт. Там явно просто не обичат да плащат. Изследване в глобален план показва, че 45% от футболистите не получават заплатите си навреме. Ако изобщо въобще ги получат, както е в случая със Спрокел", пише още в материала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориш

    6 0 Отговор
    Този няма шанс. В официалното писмо до УЕФА се казва: Ние сме същите - (Литекс) - с ново име и нов екип.