Last news in Fakti

23 Април, 2018 01:00 1 687 0

Валверде: Иниеста е феномен!

  • валверде-
  • иниеста-
  • барселона-
  • напускане

"Той и Меси правят сложните неща да изглеждат прекалено лесни", заяви наставникът на Барса

Разгромната победа на Барселона над Севиля с 5:0 във финала за Купата на краля ще се запомни и с това, че Андрес Иниеста спечели последния си голям трофей с екипа на каталунците. Легендарният халф отбеляза един от головете и помогна на Барса да вдигне отличието за 30-и път. В края на мача той беше заменен, за да обере овациите на публиката на “Wanda Metropolitano”, а след това получи купата от крал Фелипе VI.

“Дали е сигурно, че Андрес ще напусне Барселона? Той сам трябва да вземе решението и да го обяви. Нека изчакаме. Ясно е, че Иниеста е феноменален футболист, който носи наслада за окото си изявите си. И той, както и Меси, правят сложните неща да изглеждат лесни. Когато още играех, щях да съм готов да дам ръката си, за да мога да докосвам топката като него”, заяви Валверде след финала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА