22 Април, 2018 17:02 1 903 5

Кой може да замести Белчев в ЦСКА?

  • белчев-
  • уволнение-
  • купа на българия-
  • титла-
  • пенев-
  • младенов-
  • томаш-
  • балъков

Сред спряганите имена са Балъков, Младенов, Томаш и Пенев

Няколко дни след като стана ясно, че ЦСКА-София няма почти никакъв шанс да спечели шампионската титла, вече започна да се говори за смяна на треньора Стамен Белчев. В последно време “червените” показват незадоволителна форма и загубиха доста точки по пътя към борбата за най-ценния трофей в България.

Пет кръга преди края ЦСКА-София изостава от лидера в класирането Лудогорец на десет пункта. Именно поради тази причина на “Армията” вече се спрягат няколко имена, като намеренията са един от тях да смени Белчев след края на сезона, пише "Sportal".

На първо място в списъка попада главният мениджър на Етър Красимир Балъков. Героят от САЩ'94 познава отлично обстановката в ЦСКА-София, тъй като преди да акостира в Търново, бе главен скаут на “червените”. Освен това той е работил със същото ръководство в Ловеч, когато бе наставник на Литекс.

Любослав Пенев също попада в сметките на ЦСКА-София. Бившият национал се пробва да седне на шефското кресло в БФС, но претърпя пълен провал. Последните години той доста криволичи и не може да си намери мястото. Няколко месеца е треньор, но след това рязко сменя курса и решава да бъде ръководител. Този път обаче Пенев явно е решил да се занимава с това, което умее най-добре - да бъде близо до тъчлинията и да дава напътствия на своите подопечни.

Другият специалист, който попада в полезрението на “червените” шефове, е наставникът на Берое Александър Томаш. ЦСКА-София харесва методиката на работа на Томаш, но дали младият спец ще склони да напусне Стара Загора, още не се знае. Томаш е юноша на ЦСКА и няколко години носеше екипа на “армейците”.

Четвъртият треньор, който се обсъжда в средите на ЦСКА-София, е Стойчо Младенов. Легендата почти сигурно ще бъде свободен през лятото, тъй като по всичко личи, че ще се раздели с настоящия си клуб Кайсар. Двете страни изпитват непоносимост една към друга и раздялата е въпрос на време. Медиите в Казахстан твърдят, че Кайсар не уволнява Младенов единствено заради високата неустойка, която е залегнала в контракта на българския специалист.

Единственият шанс Белчев да запази поста си е да спечели Купата на България. Това няма да е лека задача, тъй като ЦСКА-София загуби от Левски с 0:2 първата полуфинална среща. Но дори и да успее, пак не е сигурно, защото разочарованието на шефовете на “червените” от сериозното изоставане от Лудогорец е голямо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Урко

    14 4 Отговор
    Тези катъри , който и да ги тренира , за нищо не стават !
  • 2 Кака ви Пена

    10 6 Отговор
    Бърдака ЦСКА -Ловеч-София , търси нова Мадам !
  • 3 Будалата

    6 5 Отговор
    Да сложат Гришата ама малко дребен е нещо.И парите му малко за капаро.

    Коментиран от #4

  • 4 Гиби

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Будалата":

    Това е добра идея ,ще ги научи на хватки и ще се борят по-добре на терена !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.