23 Април, 2018 14:53 668 0

Погба: Нямам никакви проблеми с Моуриньо

  • погба-
  • проблеми-
  • отношения-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед

"Засега съм в Манчестър Юнайтед", заяви френският халф

Пол Погба отрече да има проблеми с мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. Отношенията между двамата изглеждаха обтегнати през последните седмици, след като наставникът отправи критики към играча. Слабото представяне на французина накара Моуриньо да го остави на резервната скамейка за някои двубои.

“Нямам проблем с Моуриньо. Не мисля, че и той има с мен, заяви Погба при гостуването си във френска телевизия. - Той е треньорът, той взима решенията и аз, като играч, ги приемам. Това е всичко.”

Пол коментира и поредните слухове, че може да напусне “Олд Трафорд“. “Засега съм в Манчестър Юнайтед. Наистина мисля само за настоящето. Трансфери не са в главата ми”, сподели френският национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА