Last news in Fakti

24 Април, 2018 12:55 897 1

Крушарски: Само гинеколог не е говорил за Локо

  • крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • критики-
  • изказвания-
  • акрапович-
  • септември

"Тия дето толкова се интересуват, да вземат да извадят някой лев", заяви президентът на пловдивчани

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се появи на стадиона в парк "Лаута" и изгледа загубата с 0:2 от Септември. Босът не беше разстроен от загубата, която според него е дошла от липсата на късмет и похвали работата на треньора Бруно Акрапович. Крушарски се обърна и към критиците на клуба и управлението му.

"Важното е, че има ред, има отбор, който си го надграждаме лека-полека и вървим по плана, който сме направили. Това, което сме се разбрали, Акрапович го върши перфектно - да има ред, съблекалнята да стане един колектив. Още сега ще видите, в следващите два мача, че момчетата ще започнат да играят и заради мен. Този карък рано или късно ще свърши - при толкова положения да не вкараме голове, това е карък.

Феновете, за да идват, виждат разликата. Да, има какво да се желае, но една машина се прави с години. Трябва да се напасне, да се сработи и тогава да тръгне. Този отбор ще си дойде на мястото. Още в другите мачове ще видите как Локомотив ще тръгне да вкарва голове... Ако някой треньор каже, че някой му се е месил в селекция и подбор, значи лъже! Такова нещо няма, откакто аз съм тук. На Бруно проблемът е, че не се съобразява с никой, а прави това, което сме се разбрали. Има хора, които обаче не искат Локомотив да върви напред.

Гледам започват да се изказват и художници, чакам и някой гинеколог да се изкаже... На тия дето толкова се интересуват, да вземат да извадят някой лев. Всичко върви по нормалния ред с един 90 % подменен отбор. Какво да очакваме, да станем шампиони ли?! В този отбор има мъже, които виждат какво правя за тях... Момчетата си имат спокойствие, имат нормална работа, идеални условия. Ако няма пари музиката ще свири ли?", заяви бизнесменът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    2 0 Отговор
    г-н Крушарски съсипва Локо Пловдив. Независимо , че дава някакви пари за клуба , той няма никакво право да го убива.
    Много е тъжно.