3 Май, 2018 18:03 2 223 0

Не позволиха на Рио Фърдинанд да стане боксьор

  • фърдинанд-
  • кариера-
  • бокс-
  • отказ-
  • здраве

Легендарният защитник получи отказ от Британския съвет по бокс

Бившият съотборник на Димитър Бербатов - Рио Фърдинанд получи отказ от Британския съвет по бокс за лиценз, който да му позволи да започне нова кариера, но на боксовия ринг.

Експертите взели решение за отказа на база на медицински документи, които издавали потенциални проблеми за Фърдинанд при получаването на повече удари, пише "Блиц".

"Боксът е много хубав спорт, но практикуването му се оказа по-сложно и опасно, отколкото смятах. С мъка се отказвам от мечтата си и приключвам със стремежите да сложа ръкавици и да се кача на ринга", коментира Фърдинанд след среща с представители на съвета, обяснили му причините за отказа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА