5 Май, 2018 18:43 1 916 13

ЦСКА празнува 70-годишен юбилей!

  • цска-
  • юбилей-
  • празненства-
  • ганчев-
  • годишнина-
  • легенди-
  • фенове

"Червено" море заля Борисовата градина

Фенове на ЦСКА превзеха района на Орлов мост и Борисовата градина. "Червените" празнуват 70-годишен юбилей, а още от сутринта привържениците участват в различни инициативи. Днес двата клуба ЦСКА - ЦСКА-София и ЦСКА 1948, празнуват юбилея на славния "армейски" клуб.

Празникът за ЦСКА започна още от снощи, когато фенове на тима запалиха факли на "Орлов мост", за да посрещнат 70-годишнината на своя любим клуб. Днес на "Армията" се проведоха различни инициативи, свързани с юбилея. Изигра се детски футболен турнир, както и още един демонстративен, в който ветераните на ЦСКА надвиха тима на военните.

Сутринта ръководството на клуба получи плакет с Почетен знак от президента на Република България Румен Радев по повод 70-годишнината от създаването на отбора и за значим принос в развитието на българския спорт и спортната слава на страната.

Гриша Ганчев се появи в Борисовата градина и се снима с клубни легенди и фенове, а преди броени минути привърженици в червено засипаха националния стадион. Там празненствата вече започнаха от 18:00 ч., като кулминацията е след 2 часа. Ганчев, пожела на “червените” фенове да са здрави и да отстояват любовта си. На стадион “Българска Армия” изненадващо пристигна и контузеният вратар на Лудогорец - Владислав Стоянов.

Младоженци дори сключиха брак на терена на "Българска армия".

"Навръх 70-годишния юбилей на ЦСКА, двама влюбени си казаха "ДА" на "Армията". Диана и Велизар Драгомирови сключиха граждански брак на стадиона - мястото, на което се запознават преди 8 години. Тогава започва тяхната приказка, а днес те си обещаха да се обичат до края на живота си и все така яростно да подкрепят любимия отбор.

Преди точно година - на 69-ия рожден ден на червените, Велизар предлага брак на своята любима Диана, а от днес те вече са семейство Драгомирови. Двамата не пропускат мач на отбора - както на "Армията", така и при гостуванията на тима ни.", пишат от cska.bg.

Преди началото на мача с Лудогорец специални плакети за своя принос към развитието на различните видове спорт ще получат повече от 400 от легендарните състезатели на клубовете на ЦСКА.

Военновъздушните сили на България пък ще се включат в празника с полети със самолети и вертолети над Националния стадион. Акробатите на ЦСКА ще изпълнят съчетания на една от любимите песни на червените фенове, а зрителите по трибуните ще могат да се насладят и на още изненади, които ръководството на "армейците" е подготвило за юбилея.

Една от тези изненади е пристигането на най-големите легенди на ЦСКА на стадиона - Димитър Пенев, Димитър Бербатов и Христо Стоичков. Те ще бъдат транспортирани на "Българска армия" с вертолет, като Камата дори ще скочи с парашут. Стоичков ще даде началният удар на мача срещу Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    15 12 Отговор
    Що не празнуват в Ловеч?
  • 2 Stoich

    15 8 Отговор
    Срамота! Микре Юнайтед кога станаха на 70? Ама като има празноглавци да им вярват...
  • 3 Честит празник

    9 6 Отговор
    Честит празник на отбора, които се смята за легендарен, защото са прибирали кадърни войничета от казармите по цялата страна и къде е в случая равият старт с другите клубове? А за да има и конкуренция, мвр'то също си е отбирало със зоркият си "поглед " добри спортистчета и ето ти основата на българския футбол! Малко смешно, малко жалко , но това е. .

    Коментиран от #11

  • 4 Гост

    9 7 Отговор
    Тоз клонинг на московският оригинал, че и в момента тотално зомбиран от етрополско - ловешка ДНК, трябваше навремето да си 'оди заедно с татко си - бай Добри! Абсолютно изкуствен клуб. Партиен. Насилствен! Създаден с идеята да взима безплатно спортно ноу-хау от цялата страна!
  • 5 ГМО продукт

    8 6 Отговор
    Мафия... Как не ви е срам...каквато държавата такива са и политиците такива са оранжевите...Г.М.О....... Има Господ и Той не забравя
  • 6 Овар

    10 5 Отговор
    БЕРБАТА КАТО АБСОЛЮТЕН БАРБИ-ДЖЕНДЪР СНИМАШЕ С ДВА ТЕЛЕФОНА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, КОЕТО Е АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНО ЩОТО НЯКОЛКО ТЕЛЕВИЗИИ СНИМАХА СЪБИТИЕТО, ИЗГЛЕЖДАШЕ КАТО ПЕРФЕКТНИЯТ ИДИОТ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Стоян

    7 4 Отговор
    Жалка постановка ,жалки актьори,жалка публика. Това може да се случи само в Жалкария.
  • 9 зомби килър

    2 3 Отговор
    Лелеее колко много биомаса има в бълхария!
  • 10 факт

    2 3 Отговор
    Жалка , много жалка история , защото да честваш толкова помпозно една дори некръгла годишнина на един създаден върху костите на избитите и репресирани футболисти и ръководители на АС 23 е кощунство и пълна болшевишка наглост ! Друг е и факта , че настоящата ребрандирана "ловешка мастия "(цитат от Лудогорец) няма нищо общо с цдна/цска освен това , че крадливия дедесар ГГ -Микренски е симпатизирил някога на този клуб !
  • 11 гощо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Честит празник":

    Палячо навремето така се правеше селекция.Сега ги копуват преди ги подмамваха с различни облаги. И в Славия взимаха спортна рота и в ЦСКА. Левски също ги намамваше с чинове и облаги от МВР.Аее да не се изказваш без да знаеш как е било.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЛЕВСКИ

    0 0 Отговор
    ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЦСКА ГЕЙЧЕТА