Last news in Fakti

16 Май, 2018 12:27 3 323 2

Ужас! Фенове на Спортинг Лисабон биха играчите (ВИДЕО)

  • фенове-
  • бой-
  • играчи-
  • база-
  • спортинг лисабон-
  • недоволство

Ултрасите недоволстват от факта, че Спортинг не успя да се класира за Шампионска лига

Зловещ инцидент се разигра в един от европейските грандове – португалския Спортинг (Лисабон). Днес около 50 ултраси нападнаха футболистите на клубната база. Почти всички фенове са били с качулки. Първоначално са започнали да обиждат играчите, след което са ги нападнали.

Най-пострадали са вратарят Руи Патрисио и Баст Дост, като на холандския нападател са нанесени рани по главата и това е наложило да му бъде оказана медицинска помощ. Нападнати са били треньора Жорже Жезус, помощника му Раул Жозе, както и Уилиам Карвальо, Маркош Акуня и Родриго Баталия, пише "Блиц".

Спортинг завърши на трето място в първенството на Португалия, на 10 точки зад шампиона Порто. "Зелено-белите" ще играят финал в турнира за националната купа срещу Деспортиво Авеш на 20 май. Недоволството на феновете обаче вероятно идва от факта, че в последния кръг Спортинг падна от Маритимо с 1:2 и пропусна шанса да се класира за Шампионската лига.

След инцидента Руи Патрисио и халфът Родриго Баталия почти сигурно ще поискат прекратяване на договорите си с клуба. Клубът излезе с официална позиция, която осъди действията на феновете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Колев

    3 4 Отговор
    Добре свършена работа!!!
  • 2 Stefko88

    2 4 Отговор
    Много ясно ! Браво! Това да не им е цески уесека синсити и студентски град. Бой мамка им!