19 Май, 2018 10:30 2 945 1

Мбапе шокира: Няма да изпълня договора си с ПСЖ

  • мбапе-
  • договор-
  • псж-
  • реал мадрид

"Не смятам да остана пет години при парижани", заяви голмайсторът

Една от звездите на френския ПСЖ Килиан Мбапе шокира босовете на тима с признание, че не смята да изпълни петгодишния си договор с клуба. Все пак френският национал гарантира оставането си за следващия сезон, въпреки че е свързван с Реал (Мадрид).

„Имам договор за още пет години и се чувствам щастлив. ПСЖ ми даде възможността да играя и да се развивам. През следващата година ще бъда тук, но да остана през всичките пет години от договора? Не зная. Ще видим, все пак е футбол”, сподели 19-годишният талант в интервю за Le Parisien.

„Всички заедно се трудихме по постигането на нашите цели, така че ако има някакъв неуспех, то той е Шампионската лига. Въпреки това целият ни сезон не може да се оценява на база представянето ни в Европа. Дори всички да говореха, че сме спечелили всеки един домашен трофей, ние все пак трябваше да излезем и да го направим”, продължи Мбапе.

„Неймар направи страхотен сезон. Срамота е, че се контузи, защото можеше да вкара много повече голове. Най-вероятно щеше да се съревновава с Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Мохамед Салах. Това беше първата му година, след сериозен трансфер, а той успя да се впише и много бързо намери формата си. Като цяло включването му беше силно и позитивно”, завърши френският национал.

Мбапе премина в ПСЖ под наем от Монако миналото лято, а в договора му бе записана клауза за задължително откупуване на правата срещу 180 милиона евро. През последните дни се появиха информации, че Реал (Мадрид) е готов да предложи 200 милиона евро за френския нападател и парижани да регистрират бърза печалба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    4 1 Отговор
    Малкият жезъл станал нафукан.А питал ли е мама и тате.