Last news in Fakti

20 Май, 2018 01:00 935 0

Ювентус ще задържи Алекс Сандро

  • алекс сандро-
  • ювентус-
  • договор-
  • манчестър юнайтед

Бекът ще подпише нов договор с клуба

Защитникът на Ювентус Алекс Сандро е близо до това да подпише нов договор с клуба, твърди "Тутоспорт". В последните дни усилено се говореше, че бразилецът ще премине в Манчестър Юнайтед като трансферът вече е договорен. Явно обаче има шанс да се случи точно обратното и той да остане в Торино.

През този сезон Сандро не показа най-доброто, на което е способен и именно заради това се очакваше Ювентус да го продаде и да прибере сериозна сума в касата си. В същото време обаче Леонардо Спинацола, който бе гласен за негов заместник, се контузи тежко и ще отсъства 6 месеца. Квадво Асамоа пък си тръгва от Ювентус и в един момент тимът може да остане без леви защитници.

Поради тази причина шефовете на Ювентус са променили решението си и ще опитат да задържат Сандро в клуба. Единственият шанс той да бъде продаден е, ако "бианконерите" получат твърде неустоима оферта от над 60 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА