19 Май, 2018 12:56 1 530 1

ЦСКА иска футболист на Барселона

  • мане-
  • цска-
  • барселона-
  • етър-
  • откупуване

„Червените“ пробват да откупят Аласана Мане

ЦСКА се прицели в играч на Барселона. Става въпрос за Аласана Мане, който в момента играе под наем в Етър и е един от най-обещаващите играчи в Първа лига, пише „Меридиан Мач“.

От "Армията" ще опитат да привлекат 19-годишният гамбиец, който номинално се води вътрешен халф и успя бързо да си спечели основно място в състава на Красимир Балъков. "Червените" ще пробват да откупят изцяло правата на африканеца.

По принцип каталунците нямат проблем да се разделят с младите си таланти, но винаги в договора за продажба е заложена клауза за откупуване. По този начин те се застраховат, че могат лесно да си върнат даден играч, ако той успее да развие потенциала си.

Пред ЦСКА има вариант и да вземе Мане под наем, но това не е предпочитаната опция. Иначе Мане блесна наскоро на "Българска армия", след като заби страхотен гол по време на шампионатния мач между "червените" и Етър, спечелен от домакините с 2:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Вул

    1 0 Отговор
    Ами да се опитат да го вземат цска 1948!!!Свинаров ще даде кинти!!Ама въпроса е дали този е чувал за този измислен отбор!!!!