Last news in Fakti

21 Май, 2018 11:56 845 1

ЦСКА не се даде на Берое в последния си мач

  • цска-
  • берое-
  • десподов-
  • дузпа

"Червените" надвиха тима от Стара Загора с 1:0

ЦСКА победи минимално гостуващия Берое с 1:0 в среща от последния кръг на първата шестица в Първа лига. Гостите се нуждаеха от задължителна победа, за да имат някакъв шанс да се доберат до баража, даващ право на участие в евротурнирите, но загубиха и останаха четвърти в крайното класиране. Кирил Десподов (67-дузпа) реализира единствения гол в мача, а в добавеното време Мартин Райнов от гостите бе изгонен с втори жълт и съответно червен картон.

Гостите бяха по-активни в началните минути, но на два пъти пропуски направи Борислав Цонев. В 23-ата минута Кирил Десподов падна в наказателното поле на "зелените" след съприкосновение с Леони, но съдията не прецени, че има основания да бъде отсъдена дузпа. Осем минути по-късно Леони се включи чудесно в атака и излезе на прекрасна позиция, но след удара му топката премина встрани от вратата. В 40-ата минута Бригидо отправи опасен удар и Черниаускас хвана топката, която четири минути след това удари ръката на Божидар Чорбаджийски в наказателното поле на "червените", но съдията не отсъди дузпа, пише "Блиц".

Малко след почивката в 48-ата минута Борислав Цонев шутира от добра позиция и прати топката в гредата. В 65-ата минута Мартин Райнов извърши нарушение за дузпа и потърпевшият Кирил Десподов (67-дузпа) я реализира за 1:0. В 76-ата минута Камбуров отправи опасен удар с глава, а Черниаускас спаси сигурен гол. Четири минути преди края Серджиу Негруц направи пропуск пред вратата на ЦСКА, а добавеното време Мартин Райнов бе изогонен и гостите завършиха мача в намален състав.

След успеха си ЦСКА завърши сезона на второ място с 81 точки и остави Берое четвърти с 59 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Вул

    0 0 Отговор
    ЦСКА не са продажници!!Това не е Лудогорец да подарява на "сините говеда точица",за да прецакат Берое!!Е направиха,го и Берое "гризна свинската опашка"!Да им е за урок!!И друг път да не лягат на "Свинете"
    и падат с по пет-шест гола!!!!