Last news in Fakti

22 Май, 2018 01:00 1 334 0

Иниеста: За мен бе чест да съм част от Барса

  • иниеста-
  • барселона-
  • раздяла-
  • сълзи-
  • реал сосиедад

"Дойдох като дете, а си тръгвам като мъж", заяви просълзеният халф

Халфът на Барселона Андрес Иниеста снощи изигра последния си мач за тима. Той записа 82 минути на терена в срещата с Реал Сосиедад от 38-ия кръг в примера дивисион. След края на двубоя той си взе последно сбогом със своите съотборници и с феновете на "Камп Ноу" с прощална реч.

"Сега ще продължа напред, но вие оставате в сърцето ми завинаги. Това бяха невероятни 22 години, изпълнени с гордост. За мен бе чест да представлявам този клуб. Благодаря за всичката любов и уважение, които получих тук, още от момента, в който пристигнах като дете. Сега си тръгвам като мъж", заяви Иниеста със сълзи в очите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА