22 Май, 2018 05:15 1 104 0

Погба: ПСЖ не ме привлича!

  • погба-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • бъдеще-
  • трансфер

"Бъдещето на всеки футболист е неясно", заяви французинът

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не даде категоричен отговор дали със сигурност ще остане на "Олд Трафорд" и през следващия сезон. Французинът обаче отхвърли възможността да премине в Пари Сен Жермен, каквито слухове се появиха в последно време.

"Никога не можеш да бъдеш сигурен. По договор, да, трябва да остана. Имаше моменти, в които не играех, а бях на пейката. Много се изговори за това. Не е нужно треньор и футболист да бъдат най-добрите приятели. Не са длъжни да ходят заедно на ресторант. Имах някои проблеми от психологическо естество. Мениджърът ме оставяше на скамейката, след което аз се опитвах да отговоря на терена. Всеки път давах максимума от себе си. Това ми помогна да развия лидерските си качества. Точно при Моуриньо изведох отбора и с капитанската лента, което ми се случи за първи път на клубно ниво. Това е важно за мен, защото ми помогна да израсна като лидер в националния отбор", заяви бившият футболист на Ювентус пред Canal+.

Запитан дали може да заиграе във Франция с екипа на Пари Сен Жермен, който е един от няколкото клуба, свързвани с халфа, Погба отговори по следния начин: "Да изляза на "Парк де Пренс"? С клубен отбор? Не, със сигурност. Честно казано, това не ме привлича. Когато бях малък, баща ми подкрепяше Марсилия. Майка ми също. Париж не беше част от моето ежедневие."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА