Last news in Fakti

22 Май, 2018 08:32 1 102 0

Пирин е аут от Първа лига след съдийска тесла

  • витоша бистрица-
  • пирин-
  • първа лига-
  • изпадане-
  • съдия-
  • бараж

Пирин (Благоевград) е директният изпадащ от Първа лига. Благоевградчани загубиха с 1:2 реванша от финалния плейоф с Витоша Бистрица за оставане в елита и след общ резултат 2:2, но с по-малко отбелязани голове на чужд терен, се озоваха във Втора лига.

Успехът на бистричани, който бе първи като гост през този сезон и втори от началото на първенството, ги изпрати на бараж за оставане/влизане в Първа лига срещу втория във Втора лига - Локомотив (София).

Резултата откри Радко Мутафчийски в 60-ата минута, а след 180 секунди Григор Долапчиев удвои. Второто попадение обаче не трябваше да бъде зачетено, тъй като нападателят на Витоша бе в явна засада. Страничният съдия вдигна флагчето и състезателите на Пирин спряха да играят, но главният рефер Станислав Тодоров не се съобрази с решението на своя колега и сбърка, а неговата грешка прати "орлетата" във втория ешелон.

Те все пак върнаха един гол чрез Костадин Ничев, но като цяло играха по-слабо от своя съперник и в крайна сметка загубиха мача и мястото си в групата на майсторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА