Last news in Fakti

22 Май, 2018 12:04 1 384 1

Делио Роси държи да направи нова селекция

  • роси-
  • селекция-
  • левски-
  • провал

Въпреки незадоволителните резултати, италианецът е непреклонен

Делио Роси е обя­вил пред ръководст­вото на Левски, че има нужда основно от защитници и хал­фове през лятото. Италианецът вече е провел предварите­лен разговор за се­лекцията, която предстои да бъде направена. В пос­ледно време „сини­те" показаха, че на­истина имат нужда от алтернатива на титулярите си в отб­рана. Прохазка се наложи да заменя Цветкович, който се контузи, а Горанов е без алтернатива, след като Антонио Фигейредо си тръг­на, пише "Блиц".

Почти по подо­бен начин стоят не­щата и с Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон. На „Герена" имат един по-опитен централен бранител - Аймен Белаид, но той едва ли ще остане.

В средата на терена нещата изглеждат по-добре, но може да се обър­нат, ако Панайотов и Прохазка си тръгнат. Италианецът пък не смята да ползва Нелуц Рошу, а Белмонт също изглежда път­ник. Според запоз­нати Роси не си е правил устата за по­пълнения в атака и явно разчита, че Ривалдиньо ще пока­же истинското си ли­це през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    3 5 Отговор
    Левски, на първо място, има нужда от нов треньор!