24 Май, 2018 10:52 1 704 4

Бой прекрати финала по баскетбол. Ще доиграват мача днес (СНИМКИ)

  • баскетбол-
  • финал-
  • мач-
  • бой-
  • скандал

Фенове се сбиха на трибуните по време на двубоя между Левски Лукойл и Балкан

Зала "Универсиада" стана място на грозни сцени снощи по време на баскетболният двубой между Левски Лукойл и Балкан (Ботевград).

Първоначално срещата бе прекъсната за няколко минути, но обстановката доста се нажежи и се наложи намесата на жандармерията. Двубоят бе прекъснат три минути преди края на четвъртата част при резултат 66:59 за домакините.

Между агитките започнаха да летят предмети и бутилки, като не стана ясно кое е породило агресията в залата.

След размяната на предмети, бутилки и хавлии феновете на Левски започнаха да тичат срещу играчите на Балкан и едва бяха удържани, за да не се стигне до масов бой. Стюардите не успяха да се справят и се наложи нахлуването на жандармерия.

Малко след това баскетболистите на Балкан се прибраха в съблекалнята. Призоваха абсолютно всички хора да напуснат залата. Агитката на Левски си тръгна, но феновете от Ботевград останаха и скандираха: "Върнете ни парите."

Няколко минути по-късно бе казано, че и агитката на Балкан трябва да напусне от страничния вход.

Бе обявено официално, че мачът ще се доиграе днес в 18:00 часа. Двата отбора ще изиграят последните 3:01 минути, колкото оставаха преди прекратяването. Този път обаче отборите ще играят пред празни трибуни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Социопат

    6 2 Отговор
    Само така дебили ...
  • 2 уууууу

    13 1 Отговор
    Доказва се това че няма значение дали на футбол или на баскетбол,феновете на левски са най-гнусната паплач. само провокират и създават неприятности.
  • 3 sve

    7 2 Отговор
    Дано говедата и на баскет да духат супата :)
  • 4 ежко бежко

    2 0 Отговор
    Поне в баскетбола ,нямаше резили!