26 Май, 2018 18:33 11 985 26

Бивш играч на "Ботев" Враца уби бившата си и се самоуби (СНИМКИ)

  • бивш играч-
  • футболист-
  • ботев враца-
  • приятелка-
  • убийство-
  • самоубийство-
  • федерико зини-
  • несподелена любов
Бивш играч на "Ботев" Враца уби бившата си и се самоуби (СНИМКИ) - 1
Снимки: Facebook

Голяма трагедия, в която е замесено името на италиански футболист, играл за родния "Ботев" (Враца), се разигра в Италия.

Нападателят на Tuttocuoio (отборът, регистриран в италианския шампионат в Серия D) Федерико Зини е убил бившата си приятелка Елиса Амато с пистолет, с който след това е отнел и собствения си живот, пише на сайта си италианският спортен вестник La Gazzetta dello Sport.

Италианският футболист играе за българския отбор през 2014 година с фланелка номер 2.

Бивш играч на "Ботев" Враца уби бившата си и се самоуби (СНИМКИ)

Зини е опитал да убеди бившото си гадже Елиса Амато да се върне при него, но тя отказала. Двамата се скарали и тогава съседите чули изстрел и повикали полиция. Преди обаче, да дойдат служителите на реда, колата, с която италианецът пристигнал в дома на момичето, напуснала местопрестъплението.

Трагедията се е разстроила в провинция Пиза, в градчето Сан Миниато, с население от 28 хиляди жители.

Съобщава се, че нападателят, който в това време е играел в ниските дивизии на Италия, е отнесъл тялото на бившата си любима на друго място, където вероятно се е самоубил.

Източници от полицията съобщават пред изданието, че по-късно телата и на двамата са били намерени в колата на Зини, оставена на паркинг в Гаргози.

Зини трябваше да навърши 25 години след ден.

Бивш играч на "Ботев" Враца уби бившата си и се самоуби (СНИМКИ)

Освен в България, Федерико Зини е играл и за отбори в Малта, Монголия и Филипините, след което се завръща в Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    25 8 Отговор
    Винаги мъжете са виновни как то друго не може и да бъде то жените са светици
  • 2 no name no face no number

    30 9 Отговор
    И така и ще бъде след като в ЕС мъжете сме роби на жените. Не ни остават много опции.

    Коментиран от #6

  • 3 475

    16 5 Отговор
    .... КАТО Я гледам мацката точно си важи за нея лафа:
    "НАПРАВО Е ЗА УБИВАНЕ".....
  • 4 Не знаен

    39 9 Отговор
    No name no face no number, много си прав. Ако бяхме в арабските страни нямаше 11 от 10 жени да са коври. Щяха да си стоят вкъщи и нямаше да се чудят с кого да се н**бът и на кого да продухат простатата. Нямаше и да търсят богат, дето да я води навсякъде и т.н., а щяха да си стоят и да си гледат децата. Докато жените не израснат умствено и не си променят цялата психология, мястото им е вкъщи. Сега ще се появят няколко лелки и някой друг защитник на жените дето да ме репликират, ама истината е такава, дори и да не ви харесва.

    Коментиран от #7, #24

  • 5 Похвално

    22 0 Отговор
    Прифанал е врачанския манталитет и го е приложил успешно !
  • 6 Просто мнение

    27 6 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    В голяма грешка си! Мъжете не сте роби на жените, просто 85% от мъжете са путьовци. Жените станаха силния пол! Едно време мъжете ходеха в казарма, а сега са по козметичните салони да си скубят веждите и епилират телата! И СРЕД ЖЕНИТЕ ИМА БРАТЯ, И СРЕД МЪЖЕТЕ К*РВИ!!!!!

    Коментиран от #11, #17

  • 7 Смешник

    14 14 Отговор

    До коментар #4 от "Не знаен":

    В кой век живееш ти? Ако си в арабските страни ... АМА НЕ СИ! Като искаш такава жена намери си някой забраден пингвин от мюсулмански произход! Или най-добре марш от ЕС, ходи по арабските страни! Смешен и елементарен си. Излагаш се като се изказваш неподготвен. А и още нещо, не забравяй, че и майка ти е жена
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сиромоха

    9 2 Отговор
    А , това не е ЛИ ДЖОРДЖАНО ???????
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Амтон 1

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Просто мнение":

    Права си скъпа , много си права !

    Коментиран от #16

  • 12 Голям прос

    8 1 Отговор
    Тъпак! За една фитка, сякаш са свършили
  • 13 Жена

    13 0 Отговор
    Мъж убива жена ,защото не го иска и вие аплодирате.Явно много са хората с психични отклонения в днешно време.Значи хващам си приятел, той иска да се разделим и го ликвидирам,според вас така се процедира.Той няма право на избор или е с мен или мъртъв. Направо да се чуди човек да се смее или да плаче , че има хора , които да мисля по този начин.
    Само се чудя, защо все в такива случаи мъже убиват жени, приятелки ,даже деца , какви мъже са, слабохарактерни комплексари.Един МЪЖ никога не би постъпил по този начин.
  • 14 234

    11 1 Отговор
    Ревнивците са най-бруталните убийци, които, подтиквани от дълбоки комплекси, ликвидират партньорите си. В повечето случаи те посягат и на себе си, след като осъзнаят какво са сторили. Това обобщават психолози и психиатри за чудовищните престъпления, които зачернят десетки домове, пише столичен ежедневник. Причините, пораждащи гняв и недоверие в партньорите, са различни, твърдят специалистите. Най-често това са чувството за малоценност, страх от изоставяне, внимание на съперници от противоположния пол към партньора и не на последно място финансово превъзходство на жената в семейството. Патологичната ревност не е обвързана с възрастта на двойката. Опасните прояви на това поведение се срещат както сред млади, така и сред партньори с дългогодишен брак.
    Молете се това да не сполети вашите дъщери,сестри,близки, както и в други случаи синове, братя, приятели.
    Преживяла съм го без фаталния край, страшно е,защото това е болест,не да ми коментират тук за жени курви и т.н, не в такива случай болният му мозък те изкарва курва, защото някой те поздравил, или ти разбива устата ,защото си се усмихнала и още много подобни.
  • 15 гост

    6 0 Отговор
    Кифла и джендър , не е голяма загуба. В България е пълно с такива.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГАЛЕВ

    1 1 Отговор
    НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ЗА ТОЗИ КРОКОДИЛ
  • 20 ИВАН

    3 0 Отговор
    Истината е, че се разпасаха тия жени, но те не са виновни - такива моди, такива нагласи им диктуват отвсякъде, и това умишлено се прави - някой мисли за хората на планетата, мисли им "доброто" в кавички :))) , а мъжете ... но темата е дълга
  • 21 SAAB

    1 0 Отговор
    Никой ритни-топковец няма повече умствен багаж от Д-р Ицето - мамата !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Прост като дънер

    1 0 Отговор
    Футболист с мозък на гугутка, друго неможе и да се очаква, простия човек винаги посяга на живота си:-)
  • 24 Суйо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Не знаен":

    Аз не се движа много в средите на купона(до 25год), за да имам наблюдения(възрастта ми вече е в '+"), но участвах в разговор за съвременната българка 20-25год. Едно мнение ме впечатли: кифличките влизали в час с финансовата криза на работещият българин, и се приспособявали към ситуацията. Т.е. , вече не ламтели за апартамент и лъскава каручка, а били съгласни просто да не работят. Успех било свободно време, кафенца, МОЛ-че, козметик и почивчица(нормална).

    Коментиран от #25

  • 25 Не знаен

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Суйо":

    Обясни на коментиралия под номер 7. Видимо момчето е неадекватен и му е трудно да вниква в текста и вложения смисъл. Никой не казва, че трябва да са забрадени и да не излизат, да се забавляват и т.н. НО не и да изневеряват, да гледат на теб като на банкомат, да искат всичко на готово, а ти да получиш от тях (с извинение) едно парче оп*кано месо, което МНОГО преди теб са го ползвали. Виждам, че търсиш и си защитник на точно този тип жени (а те са 99.9% от всички) и затова ще те улесня, вместо да ходиш до околовръстното, където ония поне го приемат като професия, отиди в някое кафе, мол или там където ходят кифлите, и ги налазвай. Щото забелязвам в последните 10-тина години, че мъжете и жените са си разменили ролите в любовта. Докато преди мъжете главно са хойкали, запивали, изневерявали и т.н., то сега е обратното. И най-тъжното е, че мъжете ревът за жените днес, а те определено не заслужават това. Лека вечер на коментатора под номер 7 ! :)
  • 26 Чорба от греховете на отец Никодим

    1 0 Отговор
    Жалко, тази мома го е погубила момчето. Ако се беше върнала при него, нямаше да се стигне до такъв край.
    Ама дето има един лаф - Жена и ръжда тръгнат ли, нямат спиране!
    Както се пееше в една песен - Жените за очите те са рай, но решат ли, разкатават те докрай...
    Бог да го прости момчето...млад се е погубил.