28 Май, 2018 11:13 1 038 1

Сръбски треньор с ултиматум към ЦСКА

  • лалатович-
  • цска-
  • предложение-
  • ултиматум-
  • време

"Не мога да чакам вечно", заяви Ненад Лалатович

Младият сръбски треньор Ненад Лалатович се отдалечава от ЦСКА. Неговите шансове да поеме отбора вече са съвсем минимални, въпреки че преди седмица нещата стояха по друг начин. Лалатович бе предложен на клуба от Люпко Петрович. 40-годишният треньор призна пред "Тема спорт" вчера, че все още няма предложение от ЦСКА и няма намерение да чака дълго такова.

"Засега няма нищо ново. Както се казва - имам си и други задачи да върша, не мога постоянно да чакам предложение. Вече казах пред вашата медия, че за мен ще е чест да водя такъв голям клуб. Но ЦСКА трябва сам да избере кой е най-подходящият треньор. На тях им е нужен специалист, който да постигне веднага резултати и да спечели титлата. Без значение дали ще съм аз, или някой друг. Ще видим какво ще се случи. ЦСКА и феновете му заслужават голям треньор", заяви Лалатович, който през миналата седмица призна, че мениджърът му е имал разговори с "армейците".

На въпрос дали е получил предложение от "червените", Лалатович отговори: "Конкретна оферта от ЦСКА нямам. Ще ги чакам още пет дни. Един друг клуб вече ме чака да подпиша договор, което мога да направя по всяко време."

Много настоятелен за неговото привличане е Раднички (Ниш), а към треньора интерес има и от Близкия изток, пише "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цска

    2 0 Отговор
    само янев