Last news in Fakti

28 Май, 2018 11:48 1 087 0

ЛеБрон Джеймс е на осми пореден финал в НБА

  • леброн джеймс-
  • финал-
  • нба-
  • кливланд-
  • бостън

Кливланд спечелиха серията срещу Бостън с 4:3 победи

Кливланд Кавалиърс се класира за четвърта поредна година на финалите на НБА. Звездата на тима Леброн Джеймс направи изключително силен мач и завърши с 35 точки, 15 борби и девет асистенции.

Така той не само помогна на Кливланд да стане шампион на Източната Конференция за четвърти пореден път, но и да стане първият отбор, спечелил титлата на Изток в мач като гост. Самият Крал Леброн ще играе финал на НБА за осма поредна година.

Най-резултатен за Бостън в мача беше Джейсън Тейтъм, който се отличи с 24 точки и 7 борби. В спор за титлата на НБА Кливланд Кавалиърс ще се изправи срещу победителя от финала на Западната Конференция, където Хюстър Рокетс и Голдън Стейт Уориърс са 3:3 в серията, а седмият мач е тази нощ от 4:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА