29 Май, 2018 15:26 1 695 0

Нов ултиматум пред собственика на Милан

  • милан-
  • фонд-
  • ултиматум-
  • инвестиция-
  • йонгхонг

Елиът Мениджмънт ще поеме властта, ако Лий Йонгхонг не инвестира 10 млн. евро

Хедж фондът Елиът Мениджмънт ще поеме властта в Милан, ако собственикът на клуба Лий Йонгхонг не инвестира 10 млн. евро до началото на следващата седмица, информира “Скай Спорт Италия”.

Според изданието бордът на директорите на “росонерите” е дал ултиматума на Лий заради проваленото финансово споразумение с УЕФА от миналата седмица, пише "Sportal". Китайският бизнесмен също ще трябва да обърне внимание и на увеличения с 40 млн. евро капитал на клуба до края на юни, ако не иска да загуби миланския гранд “чрез автоматичен трансфер” в полза на Елиът. Освен това той ще бъде принуден да предаде членството си в Управителния съвет на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА