31 Май, 2018 01:00 2 398 0

Левандовски: Искам незабавен трансфер!

  • левандовски-
  • агент-
  • трансфер-
  • байерн мюнхен-
  • недоволство

Полякът със сигурност ще напусне Байерн Мюнхен

Голмайсторът на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е поискал трансфер още това лято, разкри мениджърът му Пини Захави.

“Роберт усеща, че се нуждае от промяна и ново предизвикателство в кариерата си - заяви агентът в интервю за Sport Bild. - Шефовете на Байерн знаят това. Мотивите му не са свързани с пари или желание да се присъедини към един определен клуб. Почти всички водещи отбори биха желали да имат в редиците си най-добрия нападател.”

Полският реализатор е на “Алианц Арена” от четири години насам, през които неизменно ставаше шампион. Преди това той добави още две титли на Бундеслигата с Борусия (Дортмунд), но така и не успява да стигне до триумф в Шампионската лига. Това лято Лева навършва 30 години и изглежда, че е твърдо решен да напусне Байерн.

През последната кампания той заби 41 гола в 48 срещи за баварците във всички турнири. В края на сезона обаче той се разсърди на треньора Юп Хайнкес, че не му бил помагал да спечели “Златната обувка”, след като го извади в един двубой за първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА