1 Юни, 2018 01:00 1 065 0

Джон Тери се раздели с Астън Вила

  • тери-
  • астън вила-
  • напускане-
  • селтик

Бившият английски национал Джон Тери няма да остане в Астън Вила и през следващия сезон. Новината беше потвърдена както от клуба, така и от самия футболист.

“Астън Вила прекратява сътрудничеството си с Джон Тери. Бихме искали да му благодарим за усилията и професионализма, които демонстрира през изминалия сезон. Джон е истински лидер, който надмина очакванията ни. Той беше популярен и влиятелен сред футболистите и великолепно се справи в ролята на капитан, създавайки мост между играчите и феновете ни. Надяваме се и той да помни с добро престоя си в нашия клуб. Желаем на Тери всичко най-добро в кариерата му оттук нататък”, се казва в съобщението на бирмингамци.

37-годишният Тери напусна Челси миналото лято, след като носеше екипа на тима от “Стамфорд Бридж” в продължение на 19 години. Той изигра общо 35 мача за Вила в Чемпиъншип и се надяваше да помогне на отбора да спечели промоция за Висшата лига, но Вила загуби финалния плейоф от Фулъм.

В английските медии вече се появиха информации, че опитният бранител ще подпише със Селтик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА