525 0

Феновете на Левски: Не казваме сбогом на Прохазка

Националният клуб на привържениците с официално съобщение относно трансфера на словака

Иво Стойнев

Феновете на Левски организират среща със словака Роман Прохазка, който напуска „сините“ и от следващия сезон ще играе за чешкия шампион Виктория (Пилзен). 29-годишният словак беше част от „сините“ от 2012 година и успя да се превърне в любимец на привържениците на тима със сърцатата си игра. Прохазка остана на „Герена“ във времената на финансова криза.

Срещата на феновете на Левски с поливалентния словашки футболист ще се състои на 4 юни (понеделник) от 16:00 часа в магазина на Националния клуб на привържениците на „сините“ в София. Както е известно, въпреки всеотдайността на Прохазка на терена, той не получи предложение за нов договор от страна на ръководството на клуба.

Ето какво пишат от НКП:

Скъпи левскари,

В понеделник, 4 юни, от 16:00 часа в магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23 ще изпратим подобаващо Роман Прохазка към неговото ново предизвикателство – Чехия и тимът на Виктория (Пилзен). Ще си поговорим за ЛЕВСКИ, за всички емоции, които изживяхме заедно през годините и за пореден път ще му покажем това, което той най-много заслужава – безрезервната ни любов.

Сърцатият словак ще отдели специално внимание на привържениците на ЛЕВСКИ, въпреки ограниченото си време и краткия престой на българска земя в рамките на деня, защото просто не може да си тръгне без да се види още веднъж с хората, за които се раздаваше на терена.

„Знам, че повечето от вас ще са на работа по това време и часът не е удобен, но просто няма да имам друга възможност. Надявам се да успея да се видя с възможно най-много от вас, приятели“, сподели Прохазка.

През всички тези години той бе по всички точки на терена. Играеше в защита, играеше и в нападение. Бележеше и бранеше вратата на любимия син тим. Бе навсякъде, но най-вече в нашите сърца.

Роман е един от нас и винаги ще бъде, а когато наш брат тръгне по нов път, ние сме длъжни да застанем рамо до рамо и да го изпратим заедно с пожелание за много успехи!

И да му кажем не сбогом, а до скоро, синьо сърце!

Очакваме ВИ,
Понеделник, 4 юни, 16 часа, в НКП!

България


Още по темата

 • Роман Прохазка напуска Левски

  Роман Прохазка напуска Левски

  Роман Прохазка ще си тръгне от Левски до няколко дни, съобщава “Нова телевизия”. Вторият капитан на “сините” ще подпише с ...
  29.05.2018
  1 003
  1

Напиши коментар:


Публикувай