2 Юни, 2018 01:00 1 564 0

Бразилия трепери за Неймар

  • неймар-
  • бразилия-
  • контузия-
  • страх-
  • тренировка-
  • световно първенство

Звездата на "Селесао" пропусна тренировка и стресна всички

Звездата на Бразилия Неймар все още не е напълно възстановен от контузията на стъпалото, която лекува вече няколко месеца. Той не взе участие в последната тренировка на тима. Още преди “Селесао” да замине за Лондон, Неймар заяви, че не се чувства напълно готов, въпреки че бе тренирал в продължение на седмица с отбора, но предположи, че ще е на линия за началото на Световното първенство на 14 юни.

Бразилия ще изиграе приятелски мач с Хърватия в неделя в Ливърпул. За момента не е ясно дали Неймар ще вземе участие в този двубой.

По-рано пък от Бразилската федерация обявиха, че халфът Ренато Аугусто е с контузия и няма да играе срещу хърватите, като ще получи почивка до края на седмицата.

От понеделник насам Бразилия тренира на базата на Тотнъм в Лондон и ще остане там до 8 юни. Последната контрола на “Селесао” ще е срещу Австрия на 10 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА