2 Юни, 2018 11:53 1 014 0

Изписаха Алекс Фъргюсън от болницата

  • фъргюсън-
  • болница-
  • изписване-
  • мозъчна операция-
  • манчестър юнайтед

Добрата новина дойде само месец след като легендата претърпя мозъчна операция

Сър Алекс Фъргюсън е изписан от болницата само месец, след като претърпя спешна мозъчна операция, съобщава „Сън“. 76-годишният легендарен мениджър на Манчестър Юнайтед вече е край близките си и изразил надежда, че от началото на сезона във Висшата лига през август ще се завърне на трибуните на „Олд Трафорд“.

„Всички знаят, че Сър Алекс е победител и това беше битка, която той нямаше да загуби. Вече е на крака и се радва, че не е в болницата, но пък е много благодарен на медицинския екип, който се грижеше за него. Прогнозите за здравето му са много оптимистични и завръщането му в „Театъра на мечтите“ е само въпрос на време. В същото време той ще се наслаждава на световното първенство“, заяви пред изданието източник от обкръжението на Фъргюсън.

Сър Алекс беше поставен в изкуствена кома, след като в началото на месец май беше приет в болница с мозъчен кръвоизлив. Няколко дни след това той беше преместен от интензивното отделение, а при изваждането си от комата е питал за представянето на водения от сина му Дарън Донкастър Роувърс срещу Уигън. Фърги дори се е шегувал, че планира да посети финала на Шампионската лига в Киев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА