Last news in Fakti

3 Юни, 2018 10:57 1 017 2

Родните грации: Не сме доволни от себе си

  • ансамбъл-
  • художествена гимнастика-
  • европейско първенство-
  • медали-
  • бронз-
  • българия

"Един отбор, за да е истински отбор, трябва да мине и през най-тежките моменти", заяви Ели Бинева

Разочарование и минорно настроение сред момичетата от националния ни ансамбъл, който завърши на трето място на европейското първенство по художествена гимнастика в Гуадалахара, Испания. Възпитаничките на Весела Димитрова не се радваха на бронзовите медали, защото водеха в многобоя преди съботното си изпълнение, но грешка в съчетанието им ги лиши от по-предно класиране, а защо не и първо злато от шампионата за последните 28 години.

"Не сме доволни от представяне си. Можехме да изиграем съчетанието много по-добре и се надяваме още в неделя да го покажем в пълния му блясък", заяви Лаура Траатс пред bTV.

"Това е състезание, случва се всичко. Нямаме конкретно обяснение... Доста пъти ни се е случвало да водим в класирането и да си задържаме мястото. Учим се от грешките си и продължаваме напред", добави капитанката Симона Дянкова.

"Мисля, че преди да излезем бяхме сравнително спокойни, но просто явно така е трябвало да стане. Един отбор, за да е истински отбор, трябва да мине и през най-тежките моменти. Това може би наистина ще ни събере и ще можем да се справим занапред по-добре", каза Ели Бинева.

"Научихме, че трябва сме концентрирани до последно, че нищо не е свършило след първия ден, а има и втори и трети. Трябва да се борим докрай", коментира Мадлен Радуканова.

"Има много фактори, които влияят на представянето - музика, публика. Естествено, това не е оправдание. Ще се научим да изолираме всичко и се надяваме занапред да бъдем още по-добри", сподели Стефани Кирякова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радост вкъщи

    2 2 Отговор
    Е, кво толку и бронзови да сте, пак ще вземете доживотни пенсии. Оти да се косите, като че ви мине...
  • 2 Morgoth

    1 0 Отговор
    Ние пък сме доволни от вас!