5 Юни, 2018 01:00 1 466 0

Коутиньо се върна в Англия - освиркаха го

  • бразилия-
  • фенове-
  • ливърпул-
  • освиркване-
  • контрола-
  • коутиньо

Бившият играч на Ливърпул отново излезе на Анфийлд за контрола на Бразилия

Бившата звезда на Ливърпул Филипе Коутиньо се завърна за първи път на "Анфийлд", след като напусна отбора през януари, за да осъществи мечтания си трансфер в Барселона. Техничният халф започна като титуляр за Бразилия в контролата срещу Хърватия (2:0), но още при обявяването на неговото име стана ясно, че част от феновете на Ливърпул все още не са му простили факта, че избра да продължи кариерата си на друго място. Недоволните фенове започнаха да освиркват бразилеца още при произнасянето на името му, като това продължи и в първите минути от двубоя. Разбира се, другата част от привържениците на Ливърпул аплодира бразилеца.

След мача в социалните мрежи се разгоря дискусия, в която много фенове изразиха недоволството си от това, че Коутиньо е бил освиркван на "Анфийлд", като според тях халфът не заслужава подобно отношение, тъй като е дал достатъчно на Ливърпул за петте години, през които игра за мърсисайдци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА